Gebouwen

Gebouwen

We brengen voor ons werk elke dag veel tijd in en om gebouwen door. Zo hebben deze gebouwen direct een impact op ons persoonlijk functioneren en zo ook op het succes van de organisatie. Het is daarom van belang dat je het maximale haalt uit het gebouw en inzicht creëert in het gebruik. Om een gebouw ‘slim’ te maken hoef je niet direct aan nieuwbouw te denken. Met een dataplatform kan al snel van een bestaand gebouw een smart building worden gemaakt.

Ruimtebeheer

Een ideale manier om waarde te creëren in je gebouw is door de bezettingsgraad meten. Dit geeft inzicht in de wijze waar je gebouw wordt gebruikt en hoe je de beschikbare ruimte nog slimmer kan inzetten. Welke werkplekken worden waar gebruikt? Hoe kunnen we werknemers hulp bieden bij het zoeken van een vrije ruimte of werkplek. Nu met de problematiek van COVID-19 en de 1,5 meter maatschappij is het juist nu handig om te weten hoeveel mensen er op de vloer zijn en waar er eventueel ongewenst te veel mensen bijeen komen. Dit helpt bij het verlagen van de gebouwkosten en bij het maximaliseren van het gebruik van de beschikbare capaciteit. Zo kan er een helder beleid en strategie opgesteld worden voor je gebouwen op basis van datacollectie & analyse. 

Building inSight is onze integrale oplossing voor allerlei vraagstukken omtrent jouw gebouw, op basis van behoeften en een business case kunnen wij deze oplossing personaliseren om zo een groot mogelijke waarde te creëren.